Can-Am Off Road

SSV och ATV från Can-Am

Vi säljer terrängfordon från Can-Am, och erbjuder en bredd av såväl SSV som ATV. Tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar, eller bara titta in i butiken i Arvika så hjälper vi dig att köra därifrån läckrare än du kom dit.

Våra förstklassiga on-road-modeller från Can-Am hittar du här.


Oslagbar terrängkörning

Överlägsen prestanda till ett svårslaget pris, kan det bli bättre? Vi tror åtminstone att det är svårt. Det är ingen slump att Can-Am tar hem segrar i det berömda Dakarrallyt, och oavsett om din utmaning är värmländsk granskog eller afrikansk öken kan du lita på att du kommer dit du ska.


Tillbehören som tar dig genom vintern

Vi lever i ett land där klimat, väder och tuff terräng ställer höga krav på de maskiner vi använder. Med rätt fordon och rätt tillbehör från Can-Am möter du upp detta på ett oslagbart sätt. Snöröjningsarbetet har aldrig varit roligare, och alternativt kan du bara låta den ligga och ta dig fram ändå!


Vart du vill när du vill

Oavsett vem du är varför du än ger dig ut i terrängen kommer du prioritera framkomlighet och säkerhet. Här levererar Can-Am förstklassig prestanda, så att du vet att du kommer dit och tillbaks enkelt och bekvämt.

Med Can-Am får du helt enkelt jobbet gjort, oavsett om det gäller trädfällning, jakt eller bara en stilla kopp kaffe i naturen.


Från skogsarbete till dakarrally

Söker du ett fordon för arbete på gård och i skog, eller vill du bara sladda fram längs leden i ett fordon i absolut världsklass?

Kom förbi vår butik redan idag så hjälper vi dig att hitta det du söker. Och vem vet, kanske vinner du ett annat dakarrally på köpet.

Maverick_X_rc_Front_View_4
Maverick_X_rc_Turbo_RR_Lifestyle_Man_Woman
Can-Am 650 Max PRO - 6x6-3
11092018-0M9A8509
Maverick_X_rc_Sunset_1
AK5I1647
AK5I1332
Maverick_X_rs_Turbo_RR_Front_View_Dune_Roost_8
13092018-0M9A0592