Fyrhjulingar från Can-Am

Kanadabaserade BRP är en industriledande tillverkare av motorfordon för arbete och fritid. Från fabriker i Kanada, USA, Mexiko, Österrike och Finland levereras förstklassiga maskiner – anpassade för dina behov! Vi på Eda järnhandel i Arvika säljer Can-Am fyrhjuliga terrängfordon med och utan chassi. Can-Am har något för dig oavsett om du mest vill leka, eller om du behöver en slitstark maskin som klarar skogsarbete i svår terräng.

Rätt maskin vem du än är

Ska du frakta hem den nyskjutna tiotaggaren från skogen, eller bara sladda upp lite grus på polarna? Can-Am har en bred produktlinje med ett fordon för varje tillfälle och smak.

Titta runt på vår sida och utforska utbudet i lugn och ro, och tveka inte att höra av dig om du undrar något. Annars är du såklart alltid välkommen in i butiken så guidar vi dig till just din modell!

Vattenskotrar från Sea-Doo

Behöver du ett stabilt fordon att fiska ifrån, och som smidigt tar dig till de bästa ställena? Eller är du kanske adrenalin-junkie med sug efter rejäl acceleration? Varför inte flyga genom luften på wakeboard i sommar? Oavsett dina behov finns det något för dig från Sea-Doo.

Utforska det breda utbudet av vattenskotrar, och kom sedan in i butiken och upplev det!

Världens vattenfordon #1!

Det råder ingen tvekan om saken: Sea-Doo definierar industrin! Med användaranpassad design, enorm bredd och prestanda i absoluta toppklass levererar Sea-Doo vattenskotrar i en helt egen klass.

Har du inte kört en än så är det verkligen hög tid!

Börja ditt #seadoolife redan idag!

#SEADOOLIFE